Om mig – Anna

Me BCN 1

 


”När vi ger våra hjärtan till Gud, lyssnar till hans ord, ber, tillber och tackar Gud för allt som vårt liv består av, en glädjens dag likaväl som en dag av sorg, solsken som regn, börjar vi växa till de livsartister som Gud skapade oss till att vara.” Anna

Jag är en kristen livskonstnär, jag är tacksam för mitt liv och varje dag är en gåva, ett spännande äventyr att leva mitt liv på mitt bästa sätt och göra det bästa av den tid Gud har gett mig. Min livsresa har varit krokig och fylld med både glädje, sorg, kärlek, svårigheter och utmaningar. Idag har jag accepterat min livshistoria, förlåtit dem som gjort mig illa och förlåtit mig själv för mitt självdestruktiva beteende som jag har utsatt mig för under lång tid.

När Gud knackade på min dörr så var det under en svår och tuff period i mitt liv. Efter att jag bjudit in Gud till att vara en del av min vardag har underbara saker hänt i mitt liv. Gud skapade dig och mig till att vara unika mästerverk med olika gåvor och gett oss friheten att utforska våra liv, vår kreativitet för att hitta våra gåvor och uppdrag som Gud har gett oss.

Jag som skriver här heter Anna-Carin, kallas mest för Anna, är född 1965 och bor i Ängelholm, Skåne. Född och uppvuxen i Borlänge, har bott i Jämtlandsfjällen i tjugo år, sommaren 2007 hamnade jag och familjen i Skåne.

Har jobbat med en hel massa olika saker i mitt liv, jag har bland annat jobbat som, offsettryckare, ungdomsledare, undersköterska ….. just för tillfället så jobbar jag som handledare/coach för att hjälpa långtidsarbetslösa att hitta en väg tillbaka ut på arbetsmarknaden.

När jag inte jobbar så tycker jag om att vara med familjen, studera bibeln, måla, lyssna på musik, vänner, handarbeta……dock hinns inte allt med på samma gång.

Vill du veta mer om mig eller komma i kontakt med mig, så E-posta mig gärna på; solannacarin@gmail.com

Gud välsigne dig och ditt liv!
Anna-Carin

“Detta är den dag som Herren har gjort. Låt oss glädjas och vara glad idag!” Ps 118: 24

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s