Bön och färg · hopp · tro

Gud är livsharmoni

Efter att ha varit sjuk hela veckan så har jag idag kännt mig lite stressad över allt det som jag hade planerat för den här veckan men inte kunnat göra. Idag har jag börjat pricka av min att göra lista och insett att jag kan inte göra allt och jag har börjat stryka aktiviteter på min lista.

Det kändes faktiskt väldigt bra att säga nej till mig själv och inse vad som är viktigast, att jag får mår bra!

Harmony2
Harmony3
Harmony1

Jag har gjort en sammanställning över Bibelstudierna som jag följer hos His Kingdom Come och de var befriande att göra. På framsidan så har jag skrivit små böner utifrån veckornas bibel verser och på baksidan hade jag tänkt att skriva ner tre saker att minnas från januari månad.

Men när sidan var klar och jag tänkte börja skriva i hjärtana så kände jag att jag kunde inte göra det. Jag satte mig istället en stund och bara tog in hela sidan och när jag tittat på den en lång stund så kom tårarna och jag fick bara ett ord i mitt hjärta, harmoni!

Jag känner mig så välsignad i det här ögomblicket, det var en helt fantastisk känsla att känna harmoni både med mig själv, universum och Gud. I den här stunden så har jag också fått ett bra svar på min fråga om hur jag ska tolka mitt ord för 2015, friköpt.

Vad Gud ville visa mig är att jag behöver bättre förstå den djupa inebörden av att vara friköpt (redeemed) och att det är dags för mig att släppa taget om min ångest och alla de negativa saker som mina tidiga trauman i livet har skapat. Det är dags för mig att lägga alla dessa saker bakom mig för evigt och låta Gud hela och upprätta mig till det värdiga liv som Han har planerat för mig.

Ofta när vi ritar ett kors så står det på en kulle och någonstans någongång så har jag läst om att kullen symboliserar en andlig kompost. Att när vi lägger våra bördor på korset så transformeras de under korsets mylla. Den här bilden symboliserar att jag nu lagt mina tyngsta bördor på korset och är villig att överlåta till Gud att forma mig enligt Hans vilja.

Redeemed

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s