Bibeln · hopp · livet

Guds kärlek i våra hjärtan

Jag är så tacksam för alla vänner jag har både de som är nära och de som bor långt ifrån mig.

Den jag inte kan tacka nog är vår Fader i himelen, jag är så tacksam att jag vågade öppna dörren när Gud bultade på och ville komma in i mitt liv.

Även de svåra stunderna, blir lättare när jag vet att Gud står vid min sida i allt det jobbiga. Nu på morgonen när jag stillade mig i bön, så fick jag ett meddelande, läs Romarbrevet 1-8. Den texten kommer jag att bära med mig idag, med ett leende både på läpparna och i hjärtat.

Då vi nu har gjorts rättfärdiga genom tro har vi frid med Gud genom vår herre Jesus Kristus. Han har gett oss tillträde till den nåd som vi nu lever i, och vi är stolta över hoppet att få del av Guds härlighet.

Mer än så, vi är stolta över våra lidanden, eftersom vi vet att lidandet skapar uthållighet, uthålligheten fasthet och fastheten hopp.Och hoppet sviker oss inte, ty Guds kärlek har ingjutits i våra hjärtan genom att han har gett oss den heliga anden.

Medan vi ännu var svaga dog Kristus för alla gudlösa, när tiden var inne. Knappast vill någon dö för en rättfärdig – kanske går någon i döden för en som är god. Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare.
Rom 5:1-8

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s