livet

Berörd ända in i hjärteroten

Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar
Heb 10:24

Igår när jag hämtade killen (som jag jobbar med) på skolan, så var det en kompis (som har Downs syndrom) till honom som blev så glad när han fick se mig, att han kom fram och gav mig en kram. Jag bara smalt och blev så lycklig. Ovillkorligt givande är det alldra bästa man kan ge en annan människa.

Annonser

4 reaktioner till “Berörd ända in i hjärteroten

 1. Vilken underbar liten händelse. Jag skickade med en länk till denna sida på min blogg. Jag ville uppmuntra till att se det ljusa i livet. Du kan verkligen se ljusglimtarna. Tacka Gud för denna gåva! Gud välsigne dig!

 2. Hej Ulle!
  Tack för dina härliga ord. De har verkligen muntrat upp mig och inspirerat mig att fortsätta att skriva. Ibland är det lite tråkigt att så många läser, men väldigt få kommenterar ;O)

  Har alldeles nyss kommit hem från en tjejträff, och jag tog upp och berättade att under det senaste året så har det hänt mycket hos mig och hur jag ser och upplever livet.

  Att jobba med funktionshindrade människor har givit mig ett helt annat perspektiv på vad som är viktigt här i livet. Är så tacksam för att Gud har givit mig den här möjligheten att få lära känna dessa underbara människor.

  Var välsignad du också Ulle och alla ni som läser min blogg!

 3. Hej Tack för dem vackra orden som DU lägga ut.Jag tänker på en barnsång som handlar om följande, många små små droppar fuller sist havet och vi kan se många små glädje ämne som lyfta upp vår sinne och vara glad för den små sak .Underbart att vi har blivit skapad så att kan känna glädje kan se vackra sak och ting som lyfta uppvår blick . Ha en trevlig helg kram Etelka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s