Bibeln

Bibeln vad är det för bok

Hela Skriften är inspirerad av Gud, och det finns inget som kan mätas med den, när det gäller att undervisa oss om vad som är sant och lära oss att förstå vad som är orätt. Den korrigerar oss och hjälper oss att leva som Gud vill. Genom den blir var och en som vill tjäna Gud rustad till att göra gott mot andra.
2 Tim 3:16-17

Lite paustankar innan jag fortsätter med livsberättelsen ikväll. Har påbörjat en fördjupningskurs i ”Gudsbild”, och de två första veckorna ska vi fundera kring; ”Bibeln vad är det för bok”?

Bibeln för mig är en riktigt skatt och ett äventyr att upptäcka, varje gång man läser den så hittar man nya favoritställen, nya tankar skapas och man kan inte sluta förundras över den.

Vad betyder bibeln för dig? Eller är det så att du nyligen öppnat din bibel och tycker att den är tråkig och tung att läsa, jag kan bara säga till dig, att fortsätt läsa med ett öppet sinne och hjärta. Ta gärna hjälp av en studieplan, finns gott om dem på Internet ;O)  Ju mer du läser, desto mer kommer det att gå upp för dig vilken suverän bok bibeln är, och du kommer att komma närmare Gud och lära känna Jesus.

Var välsignad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s